Henna Brows

Op zoek naar strakkere en vollere wenkbrauwen? Als je langer plezier wil hebben van je geverfde wenkbrauwen, dan biedt henna de perfecte oplossing. Doordat bij de behandeling niet alleen de haren worden geverfd maar ook de huid, lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week zelf met een potlood of poeder aan de slag. 


Afhankelijk van jouw huidtype blijft Henna tot bijna 2 weken op de huid zitten en tot 6 weken in de haartjes. Hierdoor is het geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Tevens is het zeer geschikt als normale wenkbrauwverf niet lang bij jou te zien is. Henna wordt al eeuwenlang gebruikt en ook voor jouw wenkbrauwen biedt het de perfecte oplossing. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht en zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen.


De behandeling

Je huid wordt allereerst goed ontvet en vervolgens kijken we samen met jou naar een geschikte kleur. Na het bekijken van de juiste kleur zullen de wenkbrauwen geshaped worden, waardoor de wenkbrauwen in perfecte shape worden gebracht. Na het shapen van de wenkbrauwen zal de henna aangebracht worden en zal het ongeveer binnen 20 minuten intrekken.


Wil je meer informatie of direct een afspraak inplannen? Stuur een appje, mail of vul het contactformulier in en wij helpen je graag verder.


Neem contact op


Voordelen van Henna Wenkbrauwen

  • Duurzame en natuurlijke kleuring

  • Vervaagt niet

  • Veilig en effectief

  • Geurloze kleuring, zonder ammoniak

  • Tot 6 weken een mooie wenkbrauw kleur

  • Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig

Het resultaat en de nazorg

Het verschilt per persoon hoe lang de henna op de huid blijft zitten, maar gemiddeld genomen betreft dit ongeveer 6 weken. Dit hangt onder andere af van je huid en hoeveel haartjes je hebt. Hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw, hoe langer de henna op je wenkbrauw blijft zitten. Ook blijft bij een vette huid de Henna minder lang zitten. Probeer daarom niet te veel oliën en crèmes te gebruiken rondom de wenkbrauwen. 


Als je erg gevoelig of allergisch bent voor haar- en wenkbrauwverf dan is deze behandeling niet geheel geschikt voor jou. Twijfel je of dit voor jou ook speelt, dan kunnen we op voorhand een patch-test doen.


Meer weten over Henna wenkbrauwen, BIAB-Nagels, pedicure of een andere vraag? Klik op de link, bel of stuur simpelweg een Whatsapp.


Henna Brows