BIAB Nagels

BIAB staat voor ‘Builder In A Bottle’’. Deze nagelbehandeling zit tussen gellak en acrylnagels in en helpt je om mooie en natuurlijke nagels te laten groeien met minder kans op scheuren. Ook voedt het de nagels, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

De flexibele formule van de gel zorgt ervoor dat de gellak moeiteloos kan meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel!


Voordelen BIAB

BIAB zit precies tussen acryl en gellak in. Het is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Op deze manier heb je minder kans op barsten of breuken en blijft de kleur heel mooi zitten, zonder te verkleuren. BIAB blijft namelijk ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Ook geeft BIAB jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Bij elke BIAB behandeling worden je eigen nagels sterker!


Een ander bijkomend voordeel van BIAB is dat het een primer en base in 1 is. We kunnen het aanbrengen als basecoat maar ook in combinatie met gellak voor extra stevigheid. Tevens is het merk vegan, cruelty free en 10-free. In andere woorden, er zitten geen heftige, chemische stoffen in. 

De behandeling

BIAB kan gebruikt worden onder je gellak voor extra stevigheid. De behandeling is geschikt voor iedereen, ook voor degene die hele korte dunne en flexibele nagels hebben. Robbies biedt de volgende BIAB-behandelingen aan:

  • BIAB basecoat € 17,50

    1. BIAB + gellak € 25,00

    2. BIAB verwijderen € 17,50

    3. Bijwerken BIAB plus gellak € 28,00

    4. Reperatie met BIAB € 2,50 p/n

Meer informatie over BIAB of direct een afspraak inplannen, neem dan contact met ons op. Stuur een appje of bel en wij helpen je graag verder.


Neem contact op


Nagelsalon Goor